El primer Amagatall visitarà la Rierada de Collserola

El primer Amagatall visitarà la Rierada de Collserola

El diumenge 11 de novembre torna L’Amagatall de Lluïsos de Gràcia. Recorregut circular que farem al voltant de la Rierada, població ubicada al bell mig de la serra de Collserola i per on transita la riera de Vallvidrera. S’hi pot arribar des de diverses vessants, ja sigui des de Molins de Rei, Sant Bartomeu de la Quadra o com és el nostre cas, des de la Floresta. Està situada en una zona enclotada i arrecerada pel nord i pel sud, envoltada de vegetació intensa. Aquest fet fa que la temperatura ambient presenti pel cap baix un parell de graus de diferència.

Hora: 10h

Punt de sortida: Sortida estació FGC La Floresta

Distància: 9 Km.

Temps estimat: 3h 30min.

Confirmar assistència a: info@lluisosdegracia.cat

Descarregueu la fitxa en aquest enllaç.

2 Comentaris
  • Marta Dalmau Pujol 2018 Nov 05 / 19:53

    Vull anar a la sortida del dia 11. ,Per telèfon.no.hi.ha manera i per correu electrònic me’ls tornen.

Deixeu el vostre comentari