El 15 de novembre arriba la quota extra de Lluïsos de Gràcia

El 15 de novembre arriba la quota extra de Lluïsos de Gràcia

Dues vegades l’any, arriba la quota extra de 13 € de Lluïsos de Gràcia, al novembre i al maig. Aquesta mesura es va decidir ja fa uns anys per Assemblea General per tal de crear un fons per poder assumir les obres que finalment es van dur a terme el 2014 i es van inaugurar el 2015. Actualment aquesta quota extra i obligatòria per a totes les persones sòcies es destina a pagar la hipoteca de les obres.

La vostra quota de soci té desgravacions fiscals importants, ja que Lluïsos és entitat declarada d’Utilitat Pública i forma part del Cens de Foment de la Llengua Catalana. Segons la Llei de Mecenatge la quota és una donació, ja que no es rep res a canvi i, per tant, ens la podem desgravar en el moment de fer la Renda. La desgravació només es pot aplicar a la quota de 16,5 € i a la quota extraordinària de 13€ que es paga dues vegades l’any. No es pot fer extensiu a la quota de les seccions, ja que en aquest cas sí que estem pagant per una activitat.

  • Si les teves dades són correctes, automàticament la desgravació apareix a l’esborrany de la declaració de la Renda i no cal demanar el certificat.
  • Actualitza les teves dades fiscals i assegura’t que et dedueixes la teva quota de soci (Nom i Cognoms i DNI del titular que paga).
  • Et recomanem que si més d’un membre de la família sou socis de Lluïsos, ens pregunteu a secretaria com podeu fer per deduir-vos el màxim (si cada quota de soci és pagada per un contribuent diferent, se us deduirà molt més!).

Informació deduccions fiscals:

150 € primers: deducció del 75% (Mecenatge) + 15%  ( Generalitat) = 90%

La resta d’€: deducció del 35% (Mecenatge) + 15%  ( Generalitat) = 50%

Informació del que realment pagues de la quota de soci de Lluïsos durant un any:

198 € de quota de soci = realment pagues 39 € a l’any

26 € de quota extraordinària = realment pagues 13 € a l’any

Deixeu el vostre comentari