El GMM coorganitza el 54è Mercat d’Intercanvi a Gràcia

El GMM coorganitza el 54è Mercat d’Intercanvi a Gràcia

L’Esplai GMM ha preparat, per dissabte 1 de desembre, el 54è Mercat d’Intercanvi de Gràcia organitzat conjuntament entre Xaingra i el GMM.

A les dues entitats els uneix la voluntat de promocionar i visibilitzar les alternatives de consum per contrarestar “un sistema capitalista que ens obliga a consumir per sobre de les nostres possibilitats i desitjos, un sistema que devora els nostres barris i escup a qui no el fa ric, un sistema que fa mercaderia de la nostra idiosincràsia gracienca”.

Tal com expliquen, la trobada entre GMM i Xaingra ha creat una nova vinculació entre persones del barri que busquen dia a dia sortir dels circuits de consum i comprar aliments a través de les cooperatives de consum, intercanviar i fer préstec d’objectes sense necessitat de diners. L’objectiu d’aquest 54è mercat, que es farà durant tot el matí de dissabte e la Plaça Virreina, és difondre aquesta consciència als petits i petites del barri, promovent l’economia social i solidària de mil i una maneres. Serà un punt de trobada intergeneracional on satisfer les necessitats a través del suport mutu i compartir i celebrar la nostra resistència quotidiana.

Deixeu el vostre comentari