El Xino Xano visita els Cingles de Bertí al Vallès Oriental

El Xino Xano visita els Cingles de Bertí al Vallès Oriental

El diumenge 16 desembre de 2018 la secció del Xino Xano visitarà els Cingles de Bertí (Vallès Oriental). L’excursió té una durada de 4  hores i 15 minuts i es considera de dificultat fàcil amb un desnivell de 400m. Els Cingles de Bertí és un dels llocs on molts de nosaltres ens vàrem iniciar en el món de l’excursionisme; però, per vegades que hi anem, sempre hi descobrirem indrets desconeguts, i vistes espectaculars.

PROGRAMA (Fitxa completa en PDF)
8.30 h Sortida del carrer Escorial, entre Encarnació i Reig i Bonet. Arribar 15 min. abans.

Anirem a buscar la C17 direcció Vic fins a Aiguafreda. On aparcarem.
Començarem a caminar a les 10.00 h, en punt. Lloc de trobada: A la rotonda que hi ha a l’entrada del poble, en el punt d’informació.

ITINERARI:
Aiguafreda – L’Abella – Dolmen del Serrat del Duc – Els Terrissos Vermells – Pla de la Garga – Camí dels Cingles – Can Presseguer – Sant Miquel Sesperxes – Grau dels Avellaners – Can Valldeneu – Sant Pere de Valldeneu – Forn de calç de l’Oller – L’Abella – Aiguafreda.

L’arribada a Barcelona està prevista al voltant de les 18.00 h, si el trànsit ho permet. Us preguem que, si voleu venir, aviseu uns dies abans a en Jaume Serrano (tel.93.219.39.55) per tal de facilitar una bona organització i preveure que tothom tingui transport.

La següent excursió serà el dia 13 de gener de 2019.

Deixeu el vostre comentari