La Junta de Lluïsos fa el canvi d’etapa entre amics

La Junta de Lluïsos fa el canvi d’etapa entre amics

Diumenge dia 2 de desembre, el terrat de Lluïsos de Gràcia va acollir un esdeveniment molt especial. Oriol Hosta s’acomiadava com a president i traspassava la responsabilitat de les seves funcions al recent escollit Rafael Giménez. L’acte va ser festiu i informal, i el president sortint i el nou president van estar rodejats d’amics i coneguts i acompanyats de música Jazz de fons.

Hosta va voler dedicar el seu discurs final a totes les persones mancades de llibertat i lluny de casa i sobretot va enviar una forta abraçada pels Jordis que han començat una vaga de fam.

Rafael Giménez va agrair la feina feta fins ara i es va posar a disposició de l’entitat amb la seva nova Junta per seguir treballant per impulsar i fer créixer els Lluïsos.

El dia de l’Assemblea GeneralOriol Hosta va llegir una carta dirigida a totes les persones sòcies, treballadors, col·laboradors i simpatitzants de Lluïsos. La podeu llegir en aquest enllaç juntament amb el discurs de Rafael Giménez com a nou president.

Deixeu el vostre comentari