“Màgia per Somriures”: recollim fons per La Marató de TV3

“Màgia per Somriures”: recollim fons per La Marató de TV3

Diumenge 16 de desembre és el dia en què Catalunya mostra la seva cara més solidària a través de La Marató de TV3. A Lluïsos no és la primera vegada que es fa una activitat per ajudar a recollir fons, però enguany la Gala Solidària “Màgia per Somriures” és molt especial. La iniciativa sorgeix d’un grup de joves mags que tenen entre 16 i 18 anys i moltes ganes d’organitzar activitats, de transmetre talent i de ser solidaris. Per aquest motiu, Lluïsos de Gràcia els cedirà el teatre durant la tarda de diumenge dia 16 de desembre per tal d’organitzar aquesta gala de màgia amb taquilla inversa. La donació mínima són 3 euros i la resta la voluntat de l’espectador. Quan falten deu dies per l’espectacle només queden 15 entrades disponibles. Per tal de reservar-les heu d’enviar un missatge de whatsapp al número que apareix al cartell.

En total gairebé 200 persones ompliran el teatre de Lluïsos entre públic, voluntaris i mags. Una hora i mitja d’espectacle fet, sobretot, des de la passió i l’altruisme. Tot i la seva joventut els organitzadors tenen una llarga trajectòria en concursos i gales, i dos d’ells són voluntaris al Concurs de Màgia Jove de Barcelona Màgicus que organitza Lluïsos de Gràcia des de fa 10 anys.

Els set mags, que han decidit per iniciativa pròpia posar en marxa aquesta Gala Benèfica tan especial, són:

Mag Alouette, de Badalona i amb una llarga trajectòria en gales, és expert en manipulació.

Magic Tosky, és la primera vegada que puja a un escenari i farà màgia de prop.

Daniel Espin, té 16 anys, és de Barcelona i farà màgia de Saló. Fa 4 anys que va començar.

Mag DelRi, la seva especialitat són les grans il·lusions i la màgia d’escenari, dissenya tots els aparells que surten a l’escenari. És alumne de l’escola del Mag Lari.

Mag Fer Buch, amb només 14 anys és voluntari del Festival Màgicus i un apassionat de la màgia des de sempre. És expert en màgia d’escena i de saló.

Daniel Sànchez Murcia, és de Barcelona i va ser semifinalista al programa Got Talent i és expert en màgia de prop.

Quim Màgic, de Barcelona i amb 16 anys ara és voluntari del Festival Màgicus, va participar al concurs amb només 6 anys. És un apassionat de la màgia de prop.

Durant tot el dia hi haurà un punt de recollida de donacions a recepció que se sumaran a les recollides amb la taquilla inversa durant l’espectacle.

Deixeu el vostre comentari