Ens hem adherit a la Plataforma Gràcia Llibertat

Ens hem adherit a la Plataforma Gràcia Llibertat

Al desembre es va constituir una Plataforma transversal formada per entitats gracienques que defensen la llibertat dels presos, exiliats, encausats i represealiats. Fins ara s’hi han adherit Gràcia Decideix, la Taula d’Entitats pel Referèndum, l’Associació Veïnal Vila de Gràcia, els Castellers de la Vila de Gràcia, Amigues i Amics de la Violeta, les Assemblees locals de l’ANC, Òmnium i els CDR.

Amb aquesta iniciativa es posa de manifest la voluntat de “compartir i organitzar-nos a la cerca que una gran majoria de veïnes i veïns puguem expressar el nostre rebuig decidit als atacs a les llibertats individuals i col·lectives”.ç

Avui dilluns 24 de desembre a les 20h a la plaça de la Vila llegirem aquest comunicat.

Deixeu el vostre comentari