Èxit de la 5a Cursa d’orientació de Gràcia!

Èxit de la 5a Cursa d’orientació de Gràcia!

Dissabte 22 de desembre es va recuperar a Gràcia la Cursa d’Orientació.  Un total de 190 participants van acostar-se a la Plaça del Nord per participar en una de les 5 categories d’aquesta activitat no competitiva pensada per fer en família i per a tots els nivells. L’activitat es va organitzar per priomera vegada de manera conjunta des del COC (Club d’Orientació de Catalunya) i Lluïsos de Gràcia. Va comptar amb patrocinadors com Aigües de Barcelona, Ecologicat i la Federació de Clubs d’Orientació de Catalunya.

El circuit més exigent, va estar dominat per Marc Serrallonga (GO-Xtrem, 38:41) i Laia Gil (COC, 54:44), es va endinsar de ple en el Parc Güell, un mapa poc freqüent per la dificultat d’obtenir permís i elaborat (com no) per Ferran Santoyo. Superat el desnivell inicial, tanques i murs del parc i alguns turistes van ser els principals obstacles per als corredors. Un descens vertiginós pel barri de La Salut els va conduir de nou als carrers i places de la zona antiga de Gràcia fins a la meta de la plaça del Nord.

Orientar-se i escapar-se

Una de les novetats d’enguany ha estat la cursa pensada per als qui no volen córrer plantejada com un joc d’escapada en viu que proposava alguns enigmes per poder aconseguir les fites. Amb el títol “La plaça del Nord ha perdut el nord”, el circuit va engrescar una trentena d’intrèpids.

Van completar el programa altres tres circuits per a diferents nivells i edats, inclòs un Correxic pels menuts a la mateixa plaça.

Aquí teniu algunes de les imatges de la cursa.

 

 

Deixeu el vostre comentari