El Xino-Xano visita la vall d’Horta i el castell de Pera

El Xino-Xano visita la vall d’Horta i el castell de Pera

El diumenge  13 de gener visitarem amb el Xino-Xano el Vallés Occidental per conèixer la Vall d’Horta i el castell de Pera. Els marges de la riera d’Horta ofereixen racons sorprenents per la seva bellesa. La panoràmica del Castell de Pera, és de les més dilatades del nostre terme. Però les veritables protagonistes, són les boniques masies i ruïnes medievals que trobarem escampades per la Vall d’Horta.

Durada : 3 hores 30 minuts

Desnivell: 350 metres

Dificultat: Fàcil

L’itinerari transcorre per pistes i camins de muntanya sense cap dificultat. La pujada final al castell es fa per un corriol costerut. Serà opcional arribar-hi doncs es torna a la cruïlla de pujada (10 minuts).

PROGRAMA:

Sortida a les 8:30 hores del carrer Escorial, entre Encarnació i Reig i Bonet

Presentació: 15 minuts abans.

Anirem per la C-58 fins a Sabadell on prendrem la B-124 direcció Castellar del Vallés fins a Sant Llorenç Savall. Allà aparcarem i esmorzarem.

A les 10:30 hores puntualment, començarem a caminar.

Lloc de trobada: Al davant de l’església de Sant Llorenç Savall.

ITINERARI: Sant Llorenç Savall – Creu d’en Ricó – Cabana de pedra seca – Torrota de la Roca – Vall d’Horta – Molí i masia de la Roca – Mas de les Oliveres – Gorg del Civil – La Muntada – Can Brossa – Castell de Pera – Comabella – Sant Llorenç Savall .

 

L’arribada a Barcelona està prevista al voltant de les 18:00 h., si el trànsit ho permet.

Us preguem que, si voleu venir, aviseu uns dies abans a en Jaume Serrano(tel.93.219.39.55) per tal de facilitar una bona organització, i preveure que tothom tingui transport.

La següent excursió serà el dia 10 de febrer del 2019

Fitxa completa i més informació.

Deixeu el vostre comentari