Voleu participar al 6è Congrés d’Ateneus de Catalunya?

Voleu participar al 6è Congrés d’Ateneus de Catalunya?

Després de 10 anys la Federació d’Ateneus de Catalunya organitza el 6è Congrés d’Ateneus de Catalunya. La sessió inaugural serà el dia 26 de gener del 2019 i les entitats culturals del país ens tornarem a reunir en un procés participatiu que durarà gairebé 5 mesos, de gener a maig, i que ha de servir per repassar la feina feta, actualitzar les estratègies compartides i marcar conjuntament les línies de futur del moviment ateneístic català.

El procés de debat comptarà amb 8 jornades de debat presencial en 4 punts diferents del territori on tenim presència ateneística. A més, aquesta edició del Congrés compta amb una eina de debat virtual que ens ajudarà a fer aquest procés més democràtic i extens. Aquesta eina és la Plataforma Decidim, una eina que ens permetrà debatre sobre les temàtiques d’interès plantejades pel Congrés, fer propostes i donar suport a idees noves. És a la Plataforma on també es podran consultar el dia, hora i lloc de les trobades presencials, així com s’hi aniran publicant els avenços ens els debats i, finalment, les conclusions.

Si voleu participar en la sessió inaugural us podeu apuntar en aquest formulari.

Apunta’t a la sessió inaugural del Congrés!

 

Deixeu el vostre comentari