Coneixeu el repte “De l’hospital a la catedral”?

Coneixeu el repte “De l’hospital a la catedral”?

En Xavi Vallès té 47 anys i és pare de tres fills. Un d’ells és jugador de bàsquet del Preinfantil Masculí de Lluïsos de Gràcia. En Xavi pateix una malaltia oncològica que li afecta el pàncrees i el peritoneu i ara s’ha proposat un repte. La primavera del 2019 anirà pedalejant amb bicicleta elèctrica des de l’hospital de la Vall d’Hebron fins a la Catedral de Santiago de Compostela en 17 dies. (#1200km #Càncerapedalspelcàncerinfantil). L’objectiu del repte és recaptar fins per poder finançar un assaig clínic de tumors cerebrals infantils; un assaig que es realitzarà a l’Institut de Recerca de la Vall d’Hebron.

Aquest Nadal la secció de Bàsquet va decidir destinar 3 € de cada una de les butlletes venudes de la panera que han sortejat per ajudar al Xavi. Si voleu col·laborar també podeu fer-ho a través del crowfunding que en Xavi ha creat per finançar-se i en aquest link es pot votar el seu projecte, per aconseguir una beca GAES.

Més informació al web de Bàsquet i a la notícia publicada per L’Independent.

1 Comentari
  • Baltasar Cardoner i Blanch 2019 gen. 17 / 19:24

    Les meves 2 filles i les meves 2 netes son socies de Lluisos

Deixeu el vostre comentari