Recollim la Memòria Oral de Lluïsos: vols formar part de la comissió?

Recollim la Memòria Oral de Lluïsos: vols formar part de la comissió?

La voluntat de preservar la memòria oral de l’entitat ens va portar l’any 2018 a impulsar un projecte per realitzar entrevistes a persones emblemàtiques de Lluïsos de Gràcia, d’una certa edat, per tal de deixar constància de les seves vivències. Expresidents, membres de la junta, persones sòcies… durant uns mesos es van realitzar una sèrie d’entrevistes que ara tenim registrades.

Ara ens trobem en una nova etapa del projecte i volem implicar-vos a vosaltres, les persones sòcies, en una comissió. L’objectiu d’aquesta nova comissió és dinamitzar el projecte, processar la informació, recuperar imatges i fer tot el que se’ns pugui acudir.

Us esperem dilluns 4 de febrer a les 19h a Lluïsos de Gràcia per tal de trobar-nos amb la Núria Bufurull, vicepresidenta de Lluïsos i responsable del projecte de Memòria Oral, i totes les persones motivades que hi vulgueu participar. Si teniu ganes de venir, ens podeu escriure a memoria@lluisosdegracia.cat i ens trobarem dilluns 4 a Lluïsos.

1 Comentari

Deixeu el vostre comentari