Gairebé 800 euros pel projecte “De l’hospital a la catedral”

Gairebé 800 euros pel projecte “De l’hospital a la catedral”

Aquest mes de gener la secció de Bàsquet de Lluïsos de Gràcia va fer entrega un xec per import de 759€ pel seu projecte ‘Del Hospital a la Catedral’. Una part d’aquests diners es van recollir gràcies a destinar una part de la butlleta de la Rifa de Nadal.

En Xavi Vallès té 47 anys i és pare de tres fills. Un d’ells, en Pau, és jugador del Preinfantil Masculí del Basquet Lluïsos. En Xavi pateix una malaltia oncològica i ara s’ha proposat un repte anar pedalejant amb bicicleta elèctrica des de l’hospital de la Vall d’Hebron fins a la Catedral de Santiago de Compostela en 17 dies. (#1200km #Càncerapedalspelcàncerinfantil). Un dels objectius és aconseguir els diners necessaris per poder finançar un assaig clínic de tumors cerebrals infantils; un assaig que es realitzarà a l’Institut de Recerca de la Vall d’Hebron.

Des de la secció de Bàsquet se li ha regalat una samarreta lluisenca per tal que durant el repte sempre el puguem acompanyar.

Si voleu col·laborar més també podeu fer-ho a través del crowfunding que en Xavi ha creat per finançar-se.

Més informació al web de Bàsquet Lluïsos.

 

Deixeu el vostre comentari