La UFEC recull signatures per canviar el llei de l’esport

La UFEC recull signatures per canviar el llei de l’esport
La UFEC (Unió de Federacions Esportives de Catalunya) i les federacions esportives catalanes s’han unit per promoure una Iniciativa Legislativa Popular (ILP) per reformar l’actual Llei de l’esport que data del 31 de juliol de l’any 2000 (decret llei 1/2000). La seva proposta vol potenciar i promoure els nostres valors i l’impuls de l’esport català. Una nova Llei de l’esport que millori la pràctica esportiva i el sistema de gestió de l’esport i sobretot que s’adapti a la realitat i les necessitats del segle XXI.
Des de Lluïsos de Gràcia donem suport a aquesta iniciativa i ens hi hem adherit com a entitat. Fins el dia 16 de febrer podreu trobar a l’entrada de l’entitat els papers de la recollida de signatures amb l’explicació de la reforma del projecte de llei. Us animem a informar-vos i a signar la proposta: www.lleiesport.cat

Deixeu el vostre comentari