El Xino-Xano visita el Castell de Boixadors (Anoia)

El Xino-Xano visita el Castell de Boixadors (Anoia)

En els límits de la comarca de l’Anoia  amb el Solsonès es troba el Castell de Boixadors, aixecat pels francs en el segle XI, dominant la conca d’Òdena, lloc de pas de totes les cultures anteriors a la nostra. El dia 10 de febrer en descobrirem tots els secrets!

Durada: 3 hores 30 minuts

Desnivell: 260 metres

Dificultat: Fàcil

L’itinerari transcorre per pistes i camins de muntanya sense cap dificultat.

PROGRAMA:

Sortida a les 08.00 hores del carrer Escorial, entre Encarnació i Reig i Bonet- Presentació 15 minuts abans.

Anirem per la A-2 direcció Lleida fins passat Jorba; seguirem per la BV1412 fins a Calaf; continuarem direcció Ponts, fins a trobar el desviament a Enfesta, passarem per Els Quadrells i arribarem a La Molsosa, on aparcarem.  No hi ha bar. A les 10.15 hores puntualment, començarem a caminar. A La Molsosa només hi ha l’església i l’Ajuntament. El poble està format per cases disseminades.

S’ha de ser molt puntual ja que hi ha una visita guiada gratuïta al castell reservada.

ITINERARI: Santa Maria de la Molsosa – Els Plans de la Molsosa – Santa Tecla – Coll del castell – Sant Pere del castell – Castell de Boixadors – Pla de la Casa Nova – Pla de Trilla – Coll de Trilla – Església vella de La Molsosa –  Vila-seca – Santa Maria de la Molsosa.

L’arribada a Barcelona està prevista al voltant de les 18.00 h, si el trànsit ho permet.

Us preguem que, si voleu venir, aviseu uns dies abans a en Jaume Serrano: (tel.93.219.39.55) per tal de facilitar una bona organització, i preveure que tothom tingui transport.

La següent excursió serà el dia 10 de març del 2019.

Deixeu el vostre comentari