L’Amagatall visita el Delta del Llobregat el 3 de febrer

L’Amagatall visita el Delta del Llobregat el 3 de febrer

L’Amagatall s’endinsa per primera vegada al Delta del Llobregat, un espai a cavall entre el massís del Garraf i de Montjuic. Es tracta d’una zona formada per petits aiguamolls, zones agrícoles, platges i pinedes sotmès a una incansable transformació provocat per l’acció de l’ésser humà (aeroport, autopistes, zones industrials, etc.)

Els espais naturals del Delta del Llobregat són una de les zones més importants de Catalunya quant a l’educació ambiental i a la recerca. És un indret per visitar-lo, per descobrir el medi que l’integra i gaudir del seu paisatge on les condicions d’observació de flora i fauna són excepcionals, i tot a tocar de casa.

El recorregut, circular, el comencem a la sortida de metro de la L9 Les Moreres, situat a la vila de El Prat de Llobregat.

El punt de trobada per sortir a les 10h  a l’estació metro L9 Les Moreres (Ver. Montserrat/Marina)

La distància del recorregut és de 12 Km i el temps estimat 3h 30min.

Deixeu el vostre comentari