Temporada d’Òpera a Lluïsos: desmuntem-ne els mites!

Temporada d’Òpera a Lluïsos: desmuntem-ne els mites!

L’opera és elitista, caduca, llarga i feixuga… Segurament alguna vegada heu sentit o heu utilitzat algun d’aquests adjectius per parlar d’aquesta disciplina musical. Des de Lluïsos ens predisposem a desmuntar aquests mites gràcies a la proposta de quatre joves músics!

Alícia Daufí (pianista titulada pel Conservatori Superior de Música del Liceu, musicòloga titulada per la UAB i doctoranda en musicologia), Jordi Clos (baríton), Xavier Borja (pianista, filòleg hispànic titulat per la UB i crític musical col·laborador de la revista musical digital Codalario) i Rai Paz (guitarrista de jazz titulat pel Conservatori Superior de Música del Liceu). Ens acostaran a l’òpera a través de tres representacions musicals que es podran veure projectades a Lluïsos Teatre una vegada al mes.

Cada sessió inclourà:

  • Una petita introducció de 10-15 minuts a càrrec dels músics per presentar l’òpera, l’autor, el context històric, l’estil, els personatges i el tipus de veu.
  • La projecció de l’òpera amb les parts i les pauses corresponents.
  • Torn obert de preguntes pel públic assistent.
  • El cost és de 3€ que s’hauran d’abonar a taquilla.
17 de febrer: Salomé, de Richard Strauss. (VOSE)
31 de març: Don Carlo, de Verdi.
14 d’abril: Tristan und Isolde, de Richard Wagner.

1 Comentari
  • Mariona Òliva Ritort 2019 gen. 31 / 15:16

    Molt bona proposta! Sempre que pugui vindré.

Deixeu el vostre comentari