Us presentem l’Aixeta, una plataforma de micromecenatge per artistes

Us presentem l’Aixeta, una plataforma de micromecenatge per artistes

L’11 de febrer et convidem a conèixer l’Aixeta, una nova plataforma de micromecenatge continu que pots utilitzar per compartir els teus continguts, conèixer els teus seguidors, i rebre un finançament estable.

Als Estats Units existeix des de fa uns anys, el Patreon, però no hi ha equivalent a Europa, i per això s’ha creat l’Aixeta que s’oferirà en català, castellà i anglès. Els artistes creareu una pàgina dins la plataforma on podreu compartir tot o una part dels vostres escrits, fotografies, vídeos educatius, música, pel·lícules o qualsevol altre tipus de creació i també oferir xerrades, anàlisi de la seva obra, concerts i lectures en directe, i més. Obrir una pàgina a l’Aixeta permetrà que el teu públic tingui accés a aquests continguts a canvi d’una petita subscripció—tan minsa com un o dos euros mensuals—que servirà per finançar entre tots l’obra del creador. Amb aquest ‘sou’, podràs enfocar la teva energia en crear la teva obra, enlloc d’altres feines alienes que et treuen temps per seguir creant…. A més, la plataforma pot servir d’eina de promoció i connexió amb els seguidors, i així extrendre’n el cercle. En resum, els mecenes inverteixen individualment pocs recursos econòmics, però entre tots aconsegueixen finançar de manera continuada l’obra artística i tenir-hi accés.

El dia 11 de febrer als Lluïsos, t’ensenyarem com funciona la plataforma i per què et pot ser útil per tu. Si tens qualsevol dubte, pots enviar-nos un mail a info@aixeta.cat. Si vols donar-li una ullada abans, la pots trobar a www.aixeta.cat.

Deixeu el vostre comentari