Verdinada 2019: ja tenim les primeres dates!

Verdinada 2019: ja tenim les primeres dates!

La Verdinada 2019 comença a agafar forma. La temàtica per aquesta dotzena edició és “Consum Responsable” i centrarem les activitats realitzades entorn als eixos del consum transformador, les alternatives i sobretot oferirem eines perquè totes i tots siguem consumidors conscients i crítics.

Des del moment en que es va posar en marxa el projecte hem sumat nous espais i altres associacions del districte gracienc. Les dates escollides enguany són del 4 al 24 de març i a més dels tallers infantils i per a adults, les xerrades, l’exposició i les sortides mediambientals, comptarem amb la tradicional calçotada popular i ecològica. Dissabte 9 de març a la Plaça del Nord, els tiquets es podran reservar a secretaria i recepció o a través d’aquest formulari.

La majoria d’activitats són gratuïtes i no requereixen inscripció prèvia. Us anirem informant de les activitats i els horaris a través del web!

Deixeu el vostre comentari