Il·luminem la llibertat: acció de suport als presos i preses

Il·luminem la llibertat: acció de suport als presos i preses
Davant l’imminent trasllat dels presos i preses cap a Madrid s’ha organitzat una acció des de la Plataforma Gràcia Llibertat a la qual estem adherits com a entitat. L’acció està prevista pel dia després del trasllat que es preveu, tot i que a dia d’avui les informacions de les que disposem encara són confuses, divendres dia 1 de febrer.
Per tant l’acció proposada de es realitzarà el dissabte dia 2 de febrer de 20h a 21h.
La convocatòria des de Gràcia per la Llibertat demana fer el màxim de difusió possible de les accions per tal de tenir un impacte major.
A les 20h es començarà amb 15 minuts de cassolada i es realitzarà un mosaic d’espelmes amb les veïnes a la plaça de la vila. Acte seguit es farà la  lectura del manifest i hi haurà una lectura de poemes, interpretació de cançons populars, peces musicals i actuacions de cultura popular.
També es preveu fer un taller de pancartes i s’acabarà l’acte amb una altra cassolada.
Des de Lluïsos ens sumem a les movilitzacions i a les accions. Però us recomanem que seguiu atentament les xarxes de la plataforma Gràcia Llibertat i d’altres entitats adherides per tal d’estar al corrent de totes les novetats d’última hora.

2 Comentaris
 • merçona samsó draper 2019 febr. 04 / 18:13

  voldria informació sobre el tema

  • LLdG 2019 febr. 04 / 18:20

   Bona tarda:
   L’acte ja es va fer el passat dissabte dia 2 de febrer. La informació la pots trobar a les xarxes de la Plataforma Gràcia Llibertat.

Deixeu el vostre comentari