Taula Rodona a Lluïsos de Gràcia: “Vivències d’espiritualitat”

Taula Rodona a Lluïsos de Gràcia: “Vivències d’espiritualitat”

Lluïsos acull dissabte dia 16 de febrer la trobada intereligiosa “Vivències d’espiritualitat” emmarcada dins la Setmana Mundial de l’Harmonia Interconfessional. Tindrà lloc a la sala gran dels Lluïsos en un format de taula rodona en la que es parlarà sobre com l’espiritualitat és viscuda i interpretada per les diferents tradicions religioses. És una bona ocasió per a descobrir i comprendre mirades diverses d’una mateixa experiència humana.

Hi intervindran ponents de les següents confessions: Cristiana Catòlica (representada pel Grup de Reflexió a l’entorn de la Fe dels Lluïsos), Cristiana Evangèlica (per l’Església evangèlica del c. Terol), Bahá’í (per la Comunitat Bahá’í de Barcelona), Jueva (per la Sinagoga progressista Bet Shalom) Budista Drukpa i Musulmana (per la comunitat Tariqah sufí), i comptarem, a més, amb la intervenció del Grup Musical Sufí.

Aquest acte l’organitza el Grup de Diàleg Interreligiós de Gràcia que forma part d’AUDIR (Associació Unesco per al Diàleg interreligiós i Interconfessional) conjuntament amb el Grup de Reflexió a l’entorn de la Fe dels LLuïsos de Gràcia, membre del GDIG.

Deixeu el vostre comentari