La Coral Sinera celebra 50 anys i busca cantaires!

La Coral Sinera celebra 50 anys i busca cantaires!

La Coral Sinera va néixer als Lluïsos de Gràcia l’any 1968, ara fa 50 anys, com a secció juvenil de la Coral Cantiga, als inicis del moviment coral juvenil a Catalunya. És una coral mixta i està formada per una quarantena de joves d’edats compreses entre els 15 i els 25 anys. Interpreta essencialment música a capella de totes les èpoques i estils, tot i que en alguns projectes treballa amb acompanyament instrumental. La Coral Sinera ha ampliat horitzons col·laborant amb diversos grups i entitats més enllà dels concerts tradicionals de cant coral, participant en el concert de comiat del grup Obrint Pas a l’Auditori de Barcelona, intervenint en el programa “Crackòvia” de TV3, en l’anunci de Nadal de la Sagrada Família o en el documental de TV3 “Wembley: l’inici del tot”.

En motiu d’aquest aniversari també fan un crida a joves cantaires entre 15 i 25 anys perquè s’uneixin a la coral. Assagen els divendres de 20h30 a 23h a Lluïsos de Gràcia. Si t’agrada cantar a la dutxa, no t’ho pensis i vine a formar part de la Coral Sinera. Pots contactar amb ells a través del correu coralsinera@gmail.com i seguir-los a les xarxes socials: @coralsinera ➡ Instagram i Facebook. www.coralsinera.com

Deixeu el vostre comentari