El GMM continua amb les seves activitats per commemorar el 80è

El GMM continua amb les seves activitats per commemorar el 80è

L’Esplai GMM no para amb els actes i activitats entorn al vuitantè aniversari de la secció. Les primeres taules rodones van ser el dia 2 de febrer i van reunir monitores i famílies per parlar i debatre les inquietuds que tenim envers educació dels infants i joves de l’esplai. Les monitores van plantejar aquestes trobades des de la necessitat de crear i obrir vies conjuntes amb les famílies ja que “tant les famílies com nosaltres treballem per l’educació dels mateixos infants i era xulo compartir experiències i maneres de fer”.

Les primeres taules vam tractar la gestió del conflicte. Van venir unes 15 famílies i es van dividir en grups petits per debatre com encararíem algunes qüestions. Després es va posar en comú i és can debatre dubtes sobre com gestionar els diferents conflictes. Tot i que no es va arribar a cap conclusió acurada es va generar un espai per posar sobre la taula inquietuds entorn a aquest tema. “Vam crear un espai de comunicació i horitzontalitat amb les famílies molt bonic”.

La pròxima taula rodona conjunta és el 4 de maig.

Deixeu el vostre comentari