Ressenya de l’Eucaristia de Nadal celebrada l’11 de gener

Ressenya de l’Eucaristia de Nadal celebrada l’11 de gener

El passat 11 de gener es va celebrar a Lluïsos de Gràcia la tradicional Eucaristia de Nadal, presidida com altres anys per Mossèn Àlvar Maduell. Entre els assistents, a part dels amics, familiars i representants de la Junta del Lluïsos i d’altres seccions, aquest any també va acompanyar l’acte el senyor Jaume Saladrigues (Dtor. de la Comissió dels Centres Culturals i Parroquials de la Diòcesi de Barcelona).

La Coral Vent del Nord va ajudar a crear el clima de festa i celebració amb les seves cançons i nadales com Joia en el Món, Fidels atanseu-vos o El noi de la Mare.

L’acte es va acabar amb un moment de compartir entre els assistents coca i moscatell.

Deixeu el vostre comentari