La Plataforma d’Entitats Juvenils de Gràcia es visibilitza a les places

La Plataforma d’Entitats Juvenils de Gràcia es visibilitza a les places

El passat dissabte 16 de febrer els esplais i caus membres de la Plataforma d’Entitats Juvenils de Gràcia van celebrar la jornada #ensvisibilitzem ocupant els carrer i places de Gràcia de 16:30h a 19h. L’objectiu era reivindicar l’ús de l’espai públic i els drets dels infants i joves, per demanar mesures que assegurin que no hi ha cap esplai ni cau sense local i per reforçar la tasca social i educativa que duen a terme les entitats de lleure.

En diferents places de la Vila cada entitat va fer les seves activitats amb els seus infants i joves relacionades amb les reivindicacions i en acabar es van trobar a la Plaça de la Vila per berenar i llegir el manifest davant del districte.

La plataforma actualment és un col·lectiu format per esplais i caus de la Vila de Gràcia que té l’objectiu actual de coordinar esforços, promoure vincles i lluitar pel reconeixement social del lleure com a agent polític i transformador. Actualment hi formem part AE Lluïsos de Gràcia, Esplai GMM, AE Pere Rosselló, Esplai Matinada-Pòrtics i l’esplai Espurna de Gràcia.

Deixeu el vostre comentari