Taller amb els espigoladors: “A la cuina de casa jo no llenço”

Taller amb els espigoladors: “A la cuina de casa jo no llenço”

En el marc de la Verdinada 2019 us proposem un taller de reaprofitament alimentari a la cuina de casa impartit per l’organització “Espigoladors“. Una proposta per descobrir receptes senzilles i pràctiques per aprofitar les restes que sovint ens queden a la nevera i al rebost, a la vegada que aprenem trucs per cuinar amb menys despesa energètica.

El taller es farà el dia 12 a les 18:30h a Lluïsos de Gràcia. Té un cost d’inscripció de 4 euros, que inclou el material, els aliments i les receptes. Per fer la inscripció cal enviar un correu electrònic a info@lluisosdegracia amb l’assumpte “Taller a la cuina jo no llenço” i fer el pagament el mateix dia 12 abans de la sessió.

 

Deixeu el vostre comentari