Trobada intereligiosa “Vivències d’espiritualitat”

Trobada intereligiosa “Vivències d’espiritualitat”

Lluïsos va celebrar la trobada intereligiosa “Vivències d’espiritualitat” emmarcada dins la Setmana Mundial de l’Harmonia Interconfessional el passat dissabte dia 16 de febrer.

Van participar-hi representada pel Grup de Reflexió a l’entorn de la Fe dels Lluïsos, de l’Església evangèlica del c. Terol), la Comunitat Bahá’í de Barcelona), la Sinagoga progressista Bet Shalom la comunitat Tariqah sufí i va comptar amb la intervenció del Grup Musical Sufí.

Aquest acte el va organitzar el Grup de Diàleg Interreligiós de Gràcia que forma part d’AUDIR (Associació Unesco per al Diàleg interreligiós i Interconfessional) conjuntament amb el Grup de Reflexió a l’entorn de la Fe dels LLuïsos de Gràcia, membre del GDIG.

Deixeu el vostre comentari