El Xino-Xano visita Santa Coloma de Queralt

El Xino-Xano visita Santa Coloma de Queralt

El diumenge 10 de març el Xino-Xano visitarà la Conca de Barberà per conèixer els molins i llogarets de Santa Coloma de Barberà.  Una passejada apta per a tots els públics que resseguirà el riu Gaià per trobar-hi els molins i llogarets. La sortida també passarà per Santa Coloma de Queralt, un poble amb molta història.

Durada: 3 h. 50 min.

Desnivell: 140

Dificultat: Fàcil

L’itinerari transcorre per pistes i camins de muntanya sense cap dificultat.

PROGRAMA: Sortida a les 08.30 h del carrer Escorial, entre Encarnació i Reig i Bonet. Presentació 15 minuts abans.

Anirem per la A-2 direcció Lleida fins a la sortida de La Panadella, on hi ha l’indicador cap a Santa Coloma de Queralt. Allí aparcarem. Punt de trobada: Plaça Major. A les 10.45 h es començarà a caminar.

ITINERARI: Santa Coloma de Queralt – Font de les Canelles o dels Comtes (naixement del riu Gaìà) – Resclosa medieval – Molí Nou – Aqüeducte – Font dels Carreters – Molí de la Torre – Pou de Gel – Molí de Pocurull – Molí de Requesens – Molí del Sol – Sant Gallard – Molí Vell i Molí Nou – Creu de terme de Figuerola – St. Salvador de Figuerola – Guialmons – St. Salvador de Figuerola – Santa Maria de Bell-lloc – Santa Coloma de Queralt.

L’arribada a Barcelona està prevista al voltant de les 19.00 h, si el trànsit ho permet.

Us preguem que si voleu venir, aviseu uns dies abans a en Jaume Serrano (tel.93.219.39.55) per tal de facilitar una bona organització, i preveure que tothom tingui transport.

La següent excursió serà el dia 14 d’abril del 2019

Podeu descarregar el document de NORMES I RECOMANACIONS i el FORMULARI DE DESCÀRREGA DE RESPONSABILITATS.

Deixeu el vostre comentari