El 16 de març el GMM celebra la festa del 80è!

El 16 de març el GMM celebra la festa del 80è!

Des de principi de curs l’Esplai GMM ha anat anunciant les activitats i actes lligats a la celebració del seus vuitanta anys. En aquests mesos s’ha dut a terme una exposició amb fotografies i materials que il·lustraven des del naixement del GMM fins a l’actualitat, un concurs de dissenys de dessuadores i una trobada amb les famílies per parlar de la gestió del conflicte i les eines d’educació dels infants.

L’acte més esperat del 80è aniversari del GMM es celebrarà el dissabte 16 durant tot el dia a la Plaça del Nord. Activitats matinals, vermut musical, dinar popular amb sorpreses i a la tarda Esplai obert al barri. Al vespre hi haurà tabalada amb La Vella de Gràcia i concert.

L’esplai GMM dels Lluïsos de Gràcia de Barcelona va nèixer l’any 1939 i actualment és l’esplai més antic d’Esplac.  “80 no en són res, encara en volem més”.

 

Deixeu el vostre comentari