La Plataforma Gràcia Llibertat busca persones voluntàries

La Plataforma Gràcia Llibertat busca persones voluntàries

T’agradaria formar part de la Plataforma Gràcia Llibertat? Fem una crida entre les persones sòcies de l’entitat per tal de trobar voluntaris que representin a Lluïsos dins la Plataforma i que donin suport a les reunions i la organització de les activitats. Es reuneixen cada setmana a Lluïsos de Gràcia i organitzen entre d’altres les trobades dels dilluns a la plaça de la Vila, l’acció d’il·luminar les places per la Llibertat o l’organització d’autobusos per anar a la manifestació de Madrid.

La Plataforma Veïnal GràciaLlibertat té com a objectiu la defensa de la llibertat de totes les persones preses, exiliades, encausades i represaliades per motius polítics. Podeu seguir-los a les xarxes amb el hastag 

Deixeu el vostre comentari