Porta4 i Lluïsos Teatre celebren els dies del Teatre infantil i del Titella

Porta4 i Lluïsos Teatre celebren els dies del Teatre infantil i del Titella

Els dos espais teatrals veïns de la plaça del Nord, Lluïsos de Gràcia i Porta4 s’han unit per primera vegada en una acció conjunta en què el públic infantil és el protagonista. A més de la proximitat, comparteixen objectius com a espais de formació i d’escena que volen acostar el teatre de qualitat, innovador i educatiu als més petits. Anar al teatre ha de ser una experiència emocionant i divertida que aporti valor afegit i creï un vincle entre l’escena i el públic. D’aquesta manera volen convertir el 21 de març en un esdeveniment que transcendeixi el fet mateix d’anar al teatre, i impliqui a petits i grans.

Vine al teatre amb la família!

Uns dies abans i uns dies després del dia 21 de març hi ha previstes sessions en què els dos teatres realitzaran descomptes per entrades 3×2. D’aquesta manera es podrà assistir a les obres programades a Porta4 i Lluïsos Teatre entre els dies 18 i 31 de març amb una entrada de regal cada dues. També es demanarà als més menuts la seva opinió sobre l’obra o espectacle amb una enquesta en acabar la funció, on podran valorar si els hi ha agradat molt, poc o gens el que han vist i si recomanarien l’obra a una amiga o amic.

L’objectiu de la campanya és acostar les famílies al teatre i donar el protagonisme al públic infantil que, com bé sabem és el més exigent i crític. Des de la mirada dels infants es podran revisar com valoren les obres vistes i d’aquesta manera convertir-los en públic actiu, amb veu i vot a les sessions.

Pintem una màscara

Una altra acció conjunta que es vol promoure des de Lluïsos Teatre i Porta4 és la de pintar i decorar una màscara amb la imatge de comèdia i drama en la que hi haurà unes instruccions per tal de compartir-ho a les xarxes. A la màscara s’explicarà que el dia 21 de març és el dia mundial del teatre infantil i que el dia 27 de març és el dia internacional del teatre. Des del dia 18 de març ja es poden veure màscares penjades als dos espais teatrals.

Amb les etiquetes #DiaMundialDelTeatreInfantil #DiaMundialDelTitella #SomElsPetitsCrítics es vol incentivar a venir a veure teatre infantil, educatiu, de qualitat i enriquidor. Per part dels dos espais teatrals graciencs hi ha la voluntat d’acostar i omplir les sales de públic infantil per transmetre la inquietud cultural i l’hàbit d’anar a veure teatre des de la primera infància.

2 Comentaris
 • Patricia 2019 Mar 21 / 18:16

  Bona tarda,

  hem participat a la iniciativa de pintar la màscara, compartir-la per Instagram amb els hashtags i portar-la als Lluïsos. Però allà no sabien massa bé com funcionava el tema del 3×2. Per tant ara no sabem com hauriem de procedir per a poder procedir amb l’oferta (ens agradaria venir aquest Diumenge a veure la Quimera a les 12.00h).

  Gràcies!

  • LLdG 2019 Mar 25 / 18:19

   Hola Patricia:
   Vau poder venir finalment a veure Quimera? Ens sap greu no haver tingut tota la informació a Recepció. Segurament la persona que hi havia en aquell moment encara no havia rebut les instruccions sobre com funcionava la promoció. Però la gent del teatre si que n’estava al corrent. Amb quin hashtag vas compartir la fotografia? No ens ha arribat la notificació.
   Gracies.

Deixeu el vostre comentari