Veniu a veure “Don Carlo” de Guiseppe Verdi a Lluïsos Teatre

Veniu  a veure “Don Carlo” de Guiseppe Verdi a Lluïsos Teatre

L’Alícia Daufí (pianista i musicòloga), el Jordi Clos (baríton), el Xavier Borja (pianista, crític musical i filòleg) i el Rai Paz (guitarrista de jazz), ens proposen un acompanyament en el camí per conèixer l’òpera a través de tres representacions musicals que es podran veure projectades a Lluïsos Teatre una vegada al mes.

Don Carlo de Giuseppe Verdi és l’obra escollida pel mes de març amb llibret de Joseph Méry i Camille du Locle basat en el drama homònim de Friedrich von Schiller. Estrenada a París l’any 1867 en la versió francesa amb cinc actes i un ballet. La versió projectada serà l’estrenada a Milà el 1884, traduïda a l’italià per Achille de Lauzières, on se suprimeix el primer acte i el ballet.

Cada sessió inclourà una petita introducció de 10-15 minuts a càrrec dels músics per presentar l’òpera, l’autor, el context històric, l’estil, els personatges i el tipus de veu. A continuació es projectarà l’òpera amb les parts i les pauses corresponents. En acabar la projecció hi haurà un torn obert de preguntes pel públic assistent per tal de resoldre dubtes i conversar amb els experts.

PREU 3 € (Descompte carnet de Biblioteques 0,5€)

Deixeu el vostre comentari