El GMM va celebrar el 80è omplint la plaça del Nord d’activitats

El GMM va celebrar el 80è omplint la plaça del Nord d’activitats

Dissabte 16 de març arribava el dia més esperat per l’Esplai GMM: la celebració a la plaça del Nord de la Festa del seu vuitantè aniversari!

La plaça es va omplir de vida amb famílies veïnes del barri que van poder a venir a gaudir amb nosaltres durant el matí amb els tallers i les activitats de circ i ping-pong. Després el vermut musical va posar el toc de festa i mentre algunes monis i famílies de l’esplai vam cuinar el dinar al pati de Lluïsos. En total 154 tiquets venuts de Paella Vegana.
A la sobretaula es va cantar la cançó del 80è i es va poder gaudir d’un espectacle de màgia dinamitzat per dos joves de l’esplai. Acabat el dinar va arribar el moment de fer esplai obert al barri perquè els infants i joves que volguessin hi poguéssin participar.
La tabalada a càrrec de la Vella de Gràcia va indicar el punt i final de l’esplai obert i a la mateixa plaça del Nord va començar el concert de “La duda Ofender”, un duet de versions que va fer ballar a joves, petits i grans. Dos punxa discos del barri van ser les encarregades de tancar l’acte del vuitantè.
En tot moment es va procurar mantenir el civisme a la plaça i al vespre es va posar en marxa el protocol en contra d’agressions discriminatòries que vam treballar com a esplai per creat un ambient de festa segur.
Des de l’assemblea de monitores es vol fer un agraïment a totes les persones que van fer possible el 80è aniversari de l’esplai.

Deixeu el vostre comentari