El xino-xano visita els castells de la Segarra

El xino-xano visita els castells de la Segarra

Diumenge 14 d’abril del 2019 el xino-xano s’endinsarà a la comarca de la Segarra per conèixer els Castells i petits pobles d’aquesta bonica zona de Catalunya.

El paisatge més septentrional de la Segarra a cavall amb la Noguera, és un mar de petites comalades de cereal i turons poblats de boscos d’alzina. La ruta s’endinsa en una zona que ha viscut pocs canvis els darrers mil anys, amb petits pobles i els seus castells.

Durada: 4 hores

Desnivell: 120 m.

Dificultat: Fàcil

L’itinerari transcorre per pistes i camins de muntanya sense cap dificultat.

PROGRAMA:

Sortida a les 08.00 hores del carrer Escorial, entre Encarnació i Reig i Bonet. Presentació, 15 minuts abans.

Anirem per la A-2 direcció Lleida, arribant a Cervera trobarem la sortida a Guissona, sense entrar en aquesta població, ens desviarem per la L-313 seguint les indicacions cap a Florejacs. Allí aparcarem (no hi ha bar). Punt de trobada: al davant del castell.

A les 10.45 hores puntualment, començarem a caminar.

ITINERARI: Florejacs – breu visita del poble – Castell de les Sitges – Sant Pere de les Sitges – Ermita de Sant Magí – Guardiola – Vilamajor –  Mas d’en Vall – Masia Vilalta – Florejacs.

L’arribada a Barcelona està prevista al voltant de les 19.00 h, si el trànsit ho permet.

Us preguem que, si voleu venir, aviseu uns dies abans a en Jaume Serrano (tel.93.219.39.55) per tal de facilitar una bona organització, i preveure que tothom tingui transport.

La següent excursió serà el dia 12 de maig del 2019.

Deixeu el vostre comentari