Ja podeu demanar el certificat de desgravació de la quota de Lluïsos

Ja podeu demanar el certificat de desgravació de la quota de Lluïsos

A partir d’aquesta setmana ja podeu demanar a Secreataria de Lluïsos de Gràcia, el certificat de desgravació de la quota de Lluïsos de Gràcia. Aquesta es fa automàtica però si necessiteu comprovar-ho podeu venir en horari de dilluns a dijous de 17h a 20h i us la podrem facilitar.

A Lluïsos de Gràcia, per ser entitat declarada d’Utilitat Pública i per formar part del Cens de Foment de la Llengua Catalana, tenim desgravacions fiscals importants en la quota de soci. Segons la Llei de Mecenatge la quota és una donació ja que no es rep res a canvi i, per tant, ens la podem desgravar en el moment de fer la Renda. La desgravació només es pot aplicar a la quota de 16,5€ i a la quota extraordinària de 13€ que es paga dues vegades l’any. No es pot fer extensiu a la quota de les seccions, ja que en aquest cas si que estem pagant per una activitat.

  • Si les teves dades són correctes, automàticament la desgravació apareix a l’esborrany de la declaració de la Renda i no cal demanar el certificat.
  • Es important actualitzar les teves dades fiscals per assegurar-te que et dedueixes la teva quota de soci (Nom i Cognoms i DNI del titular que paga).
  • Et recomanem que si més d’un membre de la família sou socis de Lluïsos, ens pregunteu a secretaria com podeu fer per deduir-vos el màxim (si cada quota de soci és pagada per un contribuent diferent, se us deduirà molt més!).

Informació deduccions fiscals:

150€ primers: deducció del 75% (Mecenatge) + 15%  ( Generalitat) = 90%

La resta d’€: deducció del 35% (Mecenatge) + 15%  ( Generalitat) = 50%

Informació del què realment pagues de la quota de soci de Lluïsos durant un any:

198 € de quota de soci = realment pagues 39€ a l’any.

26 € de quota extraordinària = realment pagues 13€ a l’any.

Deixeu el vostre comentari