Ja tenim la informació del Casal d’Estiu de cultures del món

Ja tenim la informació del Casal d’Estiu de cultures del món

La sala balcons es va omplir dimarts 9 d’abril de gom a gom de famílies que es van acostar a Lluïsos de Gràcia per conèixer els detalls i la informació del Casal d’Estiu de Cultures del Món que es farà del 25 de juny al 26 de juliol i del 3 al 6 de setembre.

Els objectius del casal són: Educar en el lleure mitjançant activitats lúdiques, gaudir d’un temps lliure amb propostes atractives i de qualitat, donar a conèixer trets elementals de la cultura popular d’arreu del món i fomentar usos ambientals en les activitats que es realitzen.

Les activitats previstes són: tallers i manualitats ambientades en les diferents tradicions culturals d’arreu del món; Jocs enfocats des de la vessant del lleure i entorn a la temàtica del casal, Sortides a parcs i jardins de la ciutat. Piscina i activitats esportives com les olimpíades culturals.

Els horaris del Casal són de 9 a 16.30h de dilluns a divendres. Hi ha la opció de matí que és de 9 a 13.30h. Els dimecres ens trobarem a plaça Joanic per sortir d’excursió. El servei de menjador és de dilluns a divendres, excepte el dimecres, que s’ha de dur el dinar de casa. El dinar és a les 13.30h. De 8 a 9h del matí hi ha un servei d’acollida. També hi ha opció de permanència tarda, de 16.30 a 17h.

Podeu consultar la informació de la xerrada en aquest PDF,  demanar més informació a info@lluisosdegracia.cat. Les inscripcions de la darrera setmana de juny, la primera i la segona setmana de juliol ja estan completes. Inscripcions aquí.

 

Deixeu el vostre comentari