La Junta de Seccions reflexiona entorn a l’equitat de gènere

La Junta de Seccions reflexiona entorn a l’equitat de gènere

Ahir es va celebrar junta de seccions a Lluïsos i vam aprofitar perquè les monis del GMM ens organitzessin una dinàmica a l’entorn de l’equitat de gènere. Vam reflexionar sobre algunes dinàmiques que es generen a la feina i en grups de treball i vam analitzar què passa a les nostres seccions. La realitat és que encara ara la dona pateix mansplaining, manterruption o manspreading (us animem a llegir aquest article).

La conclusió és que cal ser conscients dels rols que les dirigents assumim dins els grups i seccions, perquè som exemple, i que els nois i noies dirigents acabem fent tasques que reprodueixen aquestes desigualtats, sovint de forma invisible. Vam concloure que és important treballar el pensament col·lectiu dels dirigents de Lluïsos.

La junta de seccions també va servir per revisar el tancament pressupostari a mig curs i les reunions i projectes que s’estan duent a terme. És una demostració més que per la junta és clau en aquest mandat posar èmfasi en valors com la transparència i la participació, i així ho van agrair els assistents.

Deixeu el vostre comentari