Ja sumem 100 dies des de la formació de la nova junta!

Ja sumem 100 dies des de la formació de la nova junta!

Ja hem fet 100 dies. I estem més il·lusionats que el primer dia!

La nova junta ens hem fixat diversos reptes pels propers 4 anys, però aquests primers mesos hem volgut prioritzar l’enfortiment de les relacions amb les seccions i els tallers i impulsar algunes comissions, sense deixar de treballar per la millora del finançament de l’entitat i del treball professional. Alhora, el dia a dia de l’entitat no s’ha aturat!

Volem que aquests 4 anys hi hagi un seguit de paraules que us ressonin molt. Perquè ens les creiem i les volem fer vostres: participació, democràcia, feminisme, inclusió, transparència, qualitat i rigor, voluntariat, sostenibilitat i ecologisme, valors, recursos i comunicació.

Estem contents de presentar-vos un resum dels 6 punts que creiem més destacables d’aquests 100 dies de la nova junta. Periòdicament us anirem informant del què fem i com ho fem.

Ja sabeu que estem a la vostra disposició per tot allò que ens vulgueu comentar, proposar, etc.

Deixeu el vostre comentari