Fem de la participació un valor de Lluïsos

Fem de la participació un valor de Lluïsos

Des de la junta ens hem fixat com a objectiu fer-vos més partícips dels projectes i del dia a dia de l’entitat. Per aquest motiu, us consultarem i us explicarem sobre alguns temes que creiem d’interès per a tots vosaltres.

Hem començat explicant el nostre projecte per aquests 4 anys (a l’equip professional, a la reunió de junta de seccions, a les trobades amb les seccions) i aviat ho treballarem amb tots els socis i sòcies.

Us hem enviat una enquesta per conèixer com us informeu del què passa a Lluïsos, per poder millorar la comunicació amb tots vosaltres. Hem constatat que el butlletí és una bona font d’informació i que les cartelleres també! Buscarem usar també nous instruments comunicatius!

Finalment, explicar-vos que estem duent a terme una campanya per a reduir el consum d’ampolles de plàstic a l’entitat i per aquest motiu, portem uns dies presentant-vos Lafont de Dalt i Lafont de Baix, les dues fonts d’aigua de Lluïsos. Bàsquet i Tennis taula hi estan col·laborant activament!

 

Deixeu el vostre comentari