Impulsem el projecte de Memòria Històrica amb una comissió i molta feina a fer!

Impulsem el projecte de Memòria Històrica amb una comissió i molta feina a fer!

Recollim el testimoni del projecte sobre la Memòria històrica de la casa que va iniciar l’anterior Junta. Hem constituït la Comissió per la Memòria dels Lluïsos i ja s’han fet dues reunions.  La primera plantejant la continuïtat del projecte, en que es va acordar que hi hagués un equip de coordinació de la Comissió, i la segona en que l’equip de coordinació, ha presentat una proposta de funcionament a la Comissió.

Aquest equip ja ha iniciat treballs per tal de tirar endavant el projecte. Actualment s’està fent un treball de consulta i revisió de les enquestes fetes l’any passat, per tal de conèixer quina informació global tenim, abans d’iniciar més entrevistes que cobreixin aspectes de la història de Lluïsos en aquests darrers 80 anys que encara no s’hagin tractat.

Hi ha feina feta, i pel volum del projecte encara en queda molta per fer. La idea és que a través de la Memòria, es pugui entendre quins han estat els valors que han permès als Lluïsos fer la tasca social i cultural en el transcurs dels darrers 80 anys.

Deixeu el vostre comentari