Marató de trobades amb les seccions i tallers de l’entitat

Marató de trobades amb les seccions i tallers de l’entitat

La junta hem fet reunions amb totes les seccions de l’entitat per tal de presentar-nos mútuament, recollir impressions, necessitats i peticions a curt termini, que mirarem de resoldre si està al nostre abast.

Aquestes trobades també han servit d’espai per explicar les prioritats de la junta en els àmbits de la participació, la comunicació i la qualitat en el servei al soci i les seccions, i els vectors de treball com el feminisme, la sostenibilitat, etc. Ha estat un període intens de reunions, però tanmateix molt profitós per tots nosaltres (especialment pels nous membres de la junta), per l’aprenentatge i la visibilitat de molts detalls que hem descobert de totes les seccions amb aquesta immersió.

Esperem que les seccions estigueu satisfetes d’aquestes trobades. La junta ens hem posat a disposició de tots vosaltres, que sou els que feu la feina, per ajudar-vos en tot el que podem. SOM Lluïsos, FEM Lluïsos, INNOVEM Lluïsos.

També hem començat a reunir-nos amb els tallers, de moment Teatre i Judo, en les properes setmanes veurem la resta de talleristes.

Gràcies a tots per la participació i les vostres aportacions!

Deixeu el vostre comentari