Seguim reivindicant la llibertat de les persones preses, exiliades, encausades i represaliades.

Seguim reivindicant la llibertat de les persones preses, exiliades, encausades i represaliades.

Ens hem adherit al manifest de La Plataforma GràciaLlibertat i en som membres. Aquesta Plataforma té com a objectiu la defensa de la llibertat de totes les persones preses, exiliades, encausades i represaliades per motius polítics. S’han fet diverses reunions a les instal·lacions de Lluïsos.

Hem participat a l’acció feta a les places de Gràcia en motiu de l’inici del judici del Tribunal Suprem. Hem enviat carta de suport als presos, vam llegir la seva resposta en l’acte de la Plataforma GràciaLlibertat en que a totes les places es va escriure la paraula LLIBERTAT que es va fer a la plaça del Nord.

Ens vam adherir a la vaga general convocada per demanar la llibertat dels presos polítics i també vam promoure l’anada a la manifestació de Madrid del 16 de març, amb la venda de tiquets.

Deixeu el vostre comentari