Tracem complicitats amb els candidats i entitats del barri

Tracem complicitats amb els candidats i entitats del barri

S’apropen les eleccions municipals i com a Lluïsos hem demanat reunions amb la major part de candidats municipals per la Ciutat de Barcelona, fins i tot abans de que les llistes estiguessin publicades. Així, hem pogut parlar amb PDCat (N. Munté), JXCat (F. Mascarell), ERC (E.Maragall), CUP (Paula Serrano), Barcelona és Capital (J. Graupera) i ens  estem buscant data per quedar amb els Comuns i PSC.

En aquestes reunions hem volgut que els candidats coneguessin Lluïsos i la nostra funció dins del barri i la ciutat, així com les necessitats més urgents on l’ajuntament ens pot ajudar com per exemple, amb la reforma de la pista de bàsquet. Estem contens de constatar l’interès i complicitat amb moltes formacions i esperem que després de les eleccions puguem avançar amb peticions concretes.

Estem treballant per poder fer un debat electoral a Lluïsos amb totes les formacions, a principis de maig.

També hem fet reunions amb entitats del barri com Òmnium Gràcia, amb qui vam intercanviar impressions i ens vam emplaçar per a futures col·laboracions, i també amb l’ACIDh, entitat que treballa amb persones amb discapacitat psíquica, amb qui ja cooperem des de fa temps i la secció de bàsquet organitza el torneig Stiga amb altres equips de la ciutat i els dos equips que acull Lluïsos. Seguirem eixamplant la nostra xarxa i les relacions amb les entitats del barri i us n’anirmem explicant els detalls.

Deixeu el vostre comentari