Racons de contes tornen a Lluïsos de Gràcia

Racons de contes tornen a Lluïsos de Gràcia

Torna a Lluïsos l’espectacle Racons de Contes, tres històries amagades per diferents espais de l’entitat que encantarà a petits i grans. Aquesta producció elaborada des del Festival Píndolesmanté l’essència de sempre, proposant un circuit amb tres espectacles infantils breus a diferents espais. Aquest format itinerant fomenta una experiència de descoberta, una nova manera de veure i viure el teatre i altres disciplines artístiques, com són els titelles, el teatre d’ombres i la narració.

Dia i hora: Diumenge 2 de juny a les 12h als Lluïsos de Gràcia (plaça del nord, 7 – Barcelona).

Durada: 60 minuts (amb desplaçaments). Cada conte té una durada d’uns 15 minuts aproximadament.

Edat recomanada: Nens i nenes a partir dels 4 anys.

 

CONTES:

 

Ves a dormir, gecko! (TEATRE D’OMBRES)

És de nit a la jungla i tots els animals dormen, menys un. Amb aquest conte tradicional d’Indonèsia, explicat amb titelles de llum descobrirem per què el gecko no pot dormir.

Idioma: Castellà i català

Intèrprets/autoria: El gecko con botas (Damián Bojorque i Clementina Kura-kura)

Històries de lletres (TITELLES)

Les lletres tenen molt de joc, poden explicar una història en forma de moltes paraules juntes, poden ser un objecte capaç de convertir-se en d’altres amb un ús ben diferent, o bé pel seu so poden ser tot un element dramàtic, de tot això n’hi ha una mica en les nostres Històries de Lletres

Un espectacle representat amb titelles de sobretaula, i amb un bon grapat de lletres

Idioma: Català
Idea, construcció i manipulació: David Laín

Una producció de L’ESTENEDOR Teatre

 

L’illa d’en Lluís (NARRACIÓ)

L’ovella Paquita, cansada de dur la vida monòtona i sense canvis de tota ovella, decideix deixar el ramat i anar a veure món, començant per la ciutat. A banda d’anar a escoltar òpera, visitar el zoo i treure llibres de la biblioteca municipal per poder-los llegir al metro, acabarà descobrint l’edifici on viu el Lluís Farré, escriptor i il·lustrador. A la mateixa illa de cases, en altres pisos, s’hi allotgen, el nen dels Anglada, que té la peculiaritat de tenir els ulls d’un color completament diferent del de la majoria, i una nena que més que no pas llegir-los, els llibres se’ls menja.

Paraules, objectes, sons, gest i un polsim de clown…. sacseja i escolta!

Idioma: Català
Intèrpret: Mon Mas

Deixeu el vostre comentari