Renova la teva roba arriba a Lluïsos de Gràcia per primavera

Renova la teva roba arriba a Lluïsos de Gràcia per primavera
Del 13 al 17 de maig a Lluïsos de Gràcia recollim i intercanviem roba dins del programa “Renova la teva roba” De dilluns a dimecres hi haurà la recollida i dijous i divendres l’intercanvi.
Renova la teva roba és una xarxa d’intercanvi de la roba que ja no fem servir, però que està en bon estat, i que promou el consum responsable, la prevenció de residus i la sostenibilitat. Es realitza a la primavera i a la tardor en diferents equipaments i entitats de la ciutat i hi pot participar tothom que ho vulgui.

Funcionament

Tria entre els espais d’intercanvi que trobaràs per tot Barcelona aquesta edició i porta-hi la teva roba.

A canvi, et donaran Renoves amb la puntuació i normativa corresponent, que després podràs intercanviar per la roba que més t’agradi, a qualsevol punt de la xarxa. Consulta els dies de recollida i d’intercanvi de cada punt.

La roba que no farà servir una altra persona la podràs fer servir tu durant més temps!

Normes

No es poden utilitzar Renoves d’altres edicions, pel que et recomanem que no et desprenguis de tota la roba cada temporada. Fes un consum conscient i agafa només la roba que realment necessitis.

Es pot portar un màxim de 10 peces de roba. Però compte! No s’accepten més de 2 jaquetes o abrics. La roba ha d’estar en bon estat, no pot tenir forats, descosits ni taques i ha d’estar neta. Només es pot donar roba de vestir, no s’agafen sabates, roba interior ni de la llar.

D’altra banda, durant els dies d’intercanvi els participants es poden emportar fins a 10 peces de roba, exceptuant jaquetes i abrics, que només es poden agafar un màxim de 2. En el cas de roba de nadons també hi ha les mateixes limitacions.

Sistema de puntuació

ROBA PER INTERCANVIAR

VALOR EN RENOVES

Samarretes i complements

1

Jerseis, camises i jaquetes fines

2

Roba de nadó (fins a 24 mesos)

2

Pantalons, vestits, faldilles, roba de vestir, conjunts

3

Jaquetes grans i abrics (màxim 2)

5

Deixeu el vostre comentari