La junta informa: resum de les trobades i activitats de l’abril i el maig

La junta informa: resum de les trobades i activitats de l’abril i el maig

Com a junta volem explicar-vos el què hem fet durant aquestes darreres setmanes. Trobades, moltes trobades, visites institucionals i reunions de treball intern.

Abans de res, explicar-vos que la junta està contenta de poder-vos explicar que l’Oriol Hosta, expresident de LLuïsos, és des del  dissabte 4 de maig vocal de la junta de la Federació d’Ateneus de Catalunya. Et desitgem molta bona feina Oriol!

Explicar-vos també que des de la comissió pedagògica hem iniciat un nou projecte, un cicle de cine fòrum presentat per Jaume Cela,  psicòleg, educador i periodista, amant del cinema. En la primera sessió vam ser més de 20 persones que vam gaudir del seu anàlisi sobre l’ètica en l’educació a través de la pel·lícula “El nen de la bicicleta” (Le garmin au vélo). Dirigida per Jean-Pierre i Luc Dardenne (2011)

Hem presentat el projecte de Lafont, de Dalt  i de Baix, a la 1a trobada projectes de consum responsable, organitzat per l’Ajuntament de Barcelona. Hem compartit amb moltes altres entitats de Barcelona, com ara l’acidH, Fets, Tarpuna, OCUC,  projectes per fomentar el consum responsable.

Avancem amb les projectes culturals per aquest any, el Festival de màgia jove Màgicus (que ja fa 10 anys!), el Casal (amb novetats amb la temàtica i la organització), el concurs musical DescoNNecta (amb més recursos pels joves).

I hem iniciat i ampliat complicitats amb entitats del sector social. Ens  hem reunit amb Càritas, estem col·laborant amb la Fundació Arrels, formem part del projecte Radars de Gràcia i del Rebost Solidari. Anireu rebent informacions dels projectes conjunts en els propers butlletins!

Deixeu el vostre comentari