La quota extra de Lluïsos de Gràcia arriba al maig

La quota extra de Lluïsos de Gràcia arriba al maig

Com sabeu dues vegades l’any, a més a més de la quota de soci de Lluïsos, us arriba la quota extra de 13 €. La segona del curs ja s’ha girat a data 15 de maig.

Aquesta mesura es va decidir ja fa uns anys per assemblea general per tal de crear un fons per poder assumir les obres que finalment es van dur a terme el 2014 i es van inaugurar el 2015. Actualment es destinen a pagar la hipoteca d’aquestes obres.

Pensem que és un bon moment per recordar que som un dels ateneus culturals amb una menor dependència de subvencions i ajudes externes. Això és possible per la contribució de tots els socis i sòcies que gràcies a la vostra participació en les activitats i implicació en aquesta entitat centenària l’ompliu de vida.

Recordeu que la vostra quota de soci té desgravacions fiscals importants ja que Lluïsos és entitat declarada d’Utilitat Pública i forma part del Cens de Foment de la Llengua Catalana. Informeu-vos de com fer-ho en aquest enllaç i recordeu passar per Secretaria per actualitzar les vostres dades fiscals.

Deixeu el vostre comentari