Comença la segona part del procés participatiu: els valors de Lluïsos

Comença la segona part del procés participatiu: els valors de Lluïsos

Després de tenir durant dues setmanes una urna a l’entrada de l’entitat on s’han pogut votar i endreçar els valors i conceptes que millor descriuen Lluïsos, comença la segona part del procés participatiu. Els conceptes que s’han endreçat són: democràcia, comunicació i transparència, feminisme, voluntariat, educar en valors, inclusió, ètica, ecologisme i sostenibilitat, participació i innovació. I són els mateixos que la junta va presentar a l’Assemblea de l’octubre de 2018 i que marcaven  el seu full de ruta.

Més de 60 persones sòcies de l’entitat han decidit que els valors que s’han considerat més rellevants per començar a treballar són la inclusió, el feminisme i la innovació. I segons les votacions de les persones sòcies els valors que defineixen millor Lluïsos, ara per ara, són: la participació, el voluntariat i educar en valors.

Des d’avui i fins el dia 25 de juny, podeu ajudar-nos a trobar maneres i propostes enginyoses de treballar aquests valors: la inclusió, el feminisme i la innovació, des de l’entitat. Podeu completar on-line aquest formulari. 

Deixeu el vostre comentari