Torna el Cens de persones que dormen al carrer de la Fundació Arrels

Torna el Cens de persones que dormen al carrer de la Fundació Arrels

Lluïsos serà, avui dimecres 12 a la nit, punt de trobada del Cens de persones que dormen al carrer que organitza la Fundació Arrels.

Des de Lluïsos cedim alguns espais per reunir els voluntaris que formaran part de la iniciativa per formar-la i perquè es trobin al final. També serem un punt d’habituallament d’aquestes persones i un punt de trobada en casa d’incidències.

L’objectiu d’aquesta iniciativa que es du a terme de forma consecutiva des de fa 4 anys és sortir a enquestar les persones que dormen al ras per conèixer millor les seves necessitats i avaluar el seu grau de vulnerabilitat. Es tracta de recollir informació útil per afrontar de manera més eficaç la problemàtica del sensellarisme.

Podeu trobar més informació sobre la Fundació Arrels i sobre aquesta iniciativa al seu web.

Fotografia de la Fundació Arrels (2018)

Deixeu el vostre comentari