Vols participar al Concurs de Joves Mags del Màgicus?

Vols participar al Concurs de Joves Mags del Màgicus?

El Màgicus, Festival de Màgia Jove de Barcelona, fa 10 anys i convoca el ja tradicional concurs de Joves Mags. Les inscripcions romandran obertes fins al dia 1 de juliol i es poden fer a través del web del Festival Màgicus.

Un dels principals objectius del Màgicus és promocionar als mags més joves i, per aquest motiu, el concurs es converteix en un dels actes principals del Festival. Qualsevol mag d’entre 14 i 25 anys hi pot participar i el jurat, format per professionals de la màgia i del teatre i membres de l’organització, seran els encarregats de valorar la tècnica, l’originalitat i la posada en escena. Fins al dia 1 de juliol s’han de fer arribar un vídeo, un breu currículum i tots els arxius que es puguin adjuntar al correu electrònic

festivalmagicus@lluisosdegracia.cat. A final de juliol el Comitè de Selecció farà pública la llista dels seleccionats.

Després de l’èxit dels darrers anys es repetirà l’experiència de comptar amb un coach que durant l’assaig previ a la gala de concurs, ajudarà a tots els concursants a millorar petits detalls de la posada en escena. L’endemà, el dia de la Gala, el Jurat s’encarregarà de donar les seves opinions als concursants per tal d’emportar-se també aquest coneixement a casa.

Entre els premis que atorgarà el jurat, un primer, un segon i un tercer premi, i un Gran Premi del Màgicus – Festival de Màgia Jove de Barcelona, es reserva el dret a entregar diferents reconeixements com per exemple a la idea original; a la tècnica; o a l’atmosfera màgica.

El concurs se celebrarà el divendres 25 d’octubre a Lluïsos Teatre. L’endemà, dissabte 26, tindrà lloc la Gala de màgia on es podran veure mags reconeguts d’arreu del territori i on es donaran els premis del concurs. El guanyador actuarà també en aquesta Gala. El Jurat estarà format per representants de la Societat Espanyola d’Il·lusionisme i de la Federació Internacional de Societats Màgiques.

El diumenge dia 27 és el dia en què es faran els tallers i les formacions. A més a més aquest any tornarà amb força la Màgia als mercats i es podran veure els conills als aparadors màgics de l’Eix Comercial.

Més informació: Web del Màgicus / comunicacio@lluisosdegracia.cat

Deixeu el vostre comentari